Welkom
WELKOM IN GALERIE EN ATELIER OSWIN GESSELLI

Als professioneel kunstenaar maak ik in mijn atelier grote kleurrijke schilderijen, moderne schilderijen en abstracte schilderijen. Er is altijd een grote collectie kunst op voorraad in de galerie.

  • Originele schilderijen, grote schilderijen, glicée prints, mixed media en fotokunst op de beste materialen. 

  • Galerie met moderne kunst en abstracte kunst

  • Kunst kopen kan door mijn galerie in Hengelo Gelderland (tussen Zutphen en Doetinchem) te bezoeken, maar u kunt uw kunst ook in de online galerie bestellen.


 Kunst 4 daagse Bronckhorst 

Hemelvaartsweekend 4 dagen geopend tijdens de Kunst 4 daagse Bronckhorst 
Donderdag 14 mei tot en met zondag 17 mei bent u van harte welkom in de galerie en atelier van Oswin Gesselli. Tijdens de kunst 4 daagse zijn er diverse routes af te leggen langs galeries en ateliers. Alle creatievelingen mogen meedoen aan de kunst 4 daagse. De afwisseling in kunst is groot. In atelier en galerie Oswin Gesselli hangen meer dan 60 schilderijen. Dit jaar is er voor het eerst een koopjeshoek met speciale aanbiedingen op schilderijen. 
Geniet  van een kunstzinnige route door de mooie natuur van Hengelo Gelderland en omgeving en laat u verrassen. Het leukste dagje uit van het hemelvaartsweekend. Zin om te komen?  Elke dag van 11.00 – 17.00 uur staat de deur voor u open!
 

 

Kunst heeft een kalmerende werking op een roerige ziel

 

 

 

 


Speciaal


'Doutzen Kroes'


Dutch lovers


I Want To Break Free


Let's Dance